AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla köpek ezmek

Kahve falında arabayla köpek ezmek

Kahve falında arabayla köpek ezmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla köpek ezmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı tamamen değiştirebilir.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpek ezmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru köpek ezmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında köpeği ezmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin başını ezmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Kahve falında köpek ezmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir