AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek

Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek

Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye düşeceğini gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden birini görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını hapishanede görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane kapısı görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında annemi hapishane görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir