AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, işlerinde kara geçeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bol dua edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden kurtulmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek mesleğine dört elle sarılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında hapishane arabası görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneden kaçmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir