AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane kapısı görmek

Kahve falında hapishane kapısı görmek

Kahve falında hapishane kapısı görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, güzel ameller işleyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishane kapısı gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında hapishane kapısı görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapishanede namaz kılmak rızık ve kazanç elde edeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hapishane olmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneye düşmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulur.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini hapishane görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir