AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi hapishane görmek

Kahve falında annemi hapishane görmek

Kahve falında annemi hapishane görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sevinçli haberler geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi hapishane gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Kahve falında annesini hapishane görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemi hapishane görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Kahve falında akrabasını hapishanede görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eşini hapishanede görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babamı hapishanede görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir