AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneden birini görmek

Kahve falında hapishaneden birini görmek

Kahve falında hapishaneden birini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishaneden birini gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Kahve falında hapishane girmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını hapishanede görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek yanlış yollardan döneceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanedeki birini görmek umutların biteceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneden çıkan birini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek kara kara düşünür olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kızını hapishanede görmek büyük kayıplara uğrayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir