AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi hapishanede gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri saklayan kişiler, endişelerinizi paylaşmanız veya sorular sormanız noktasında kritik önem taşıyor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi hapishanede görmek bir anda atılıma geçeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi hapishanede görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri hapishane görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden çıkmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında babayı hapishanede görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek kazançta zarar edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir