AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishanede gezmek

Kahve falında hapishanede gezmek

Kahve falında hapishanede gezmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında hapishanede gezmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında açık hapishane görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Kahve falında kızını hapishanede görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet eder.

Kahve falında hapishane görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında eşini hapishanede görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işarettir.

Kahve falında hapishane cezası almak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir