AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını hapishanede görmek

Kahve falında kızını hapishanede görmek

Kahve falında kızını hapishanede görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, afiyette olacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kızını hapishanede gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında kızını hapishanede görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneden çıktığını görmek daha fazla başarı kazanılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishane girmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishanedeki birini görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi hapishane görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir