AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane görmek

Kahve falında hapishane görmek

Kahve falında hapishane görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishane gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Kahve falında hapishaneden çıktığını görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye düştüğünü görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneden kaçmaya çalışmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kızını hapishanede görmek işlerin toparlanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek helal lokma yiyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir