AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane cezası almak

Kahve falında hapishane cezası almak

Kahve falında hapishane cezası almak işlerdeki karın artacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hapishane cezası almak gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında hapishane cezası almak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkemede ceza almak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para cezasi yemek verimin her geçen gün artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında hapis cezası almak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceza yemek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Kahve falında askerde ceza almak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında ceza almak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir