AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, memur ise terfi edeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında hapishaneye gireceğini öğrenmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak mutlu bir evliliğe, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını hapishanede görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulur.

Kahve falında askeri hapishane görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eşini hapishane görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek hakkı olanlara kavuşacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir