AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık hapishane görmek

Kahve falında açık hapishane görmek

Kahve falında açık hapishane görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık hapishane gördüyseniz:

  • Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında açık hapishane görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında hapishaneden kaçmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hapishane görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneye gittiğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hapishanedeki yakınını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir