AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini hapishanede görmek

Kahve falında eşini hapishanede görmek

Kahve falında eşini hapishanede görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında eşini hapishanede gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eşini hapishanede görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini hapishane görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında hapishaneye gireceğini görmek yolculuğa çıkmaya, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu hapishane görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye düşmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir