AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımıyla kavga etmek

Kahve falında hanımıyla kavga etmek

Kahve falında hanımıyla kavga etmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, zararını tamamen kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında hanımla kavga etmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında hanımıyla kavga etmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında amca hanımı görmek acı veren durumların vuku bulacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, ortalığın karışacağına alamet eder.

Kahve falında hanımla konuşmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında hanımını sakallı görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, günahlarının affedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hakime hanım görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir