AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakime hanım görmek

Kahve falında hakime hanım görmek

Kahve falında hakime hanım görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, iyi haberler alınacağına, kazancının eksilmeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hakime hanım gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Kahve falında hakime hanım görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Kahve falında hakim mahkeme görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hakim cübbesi görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında hakimlik sınavını kazanmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hakim olduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin hakim olduğunu görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hakimler görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Kahve falında hakimle konuşmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir