AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca hanımı görmek

Kahve falında amca hanımı görmek

Kahve falında amca hanımı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Kahve falında amca hanımı gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Kahve falında amca hanımı görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcasının hanımını görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında amca hanımını görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında hanımının kaçtığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında dayı hanımını görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, karısının çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını kıskanmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir