AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını görmek

Kahve falında hanımını görmek

Kahve falında hanımını görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok rahat edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Kahve falında hanımını gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımını başkasıyla görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında kendi hanımını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalettir.

Kahve falında hanımını boşamak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan hanımını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını ölmüş görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine alamet eder.

Kahve falında hanımının hamile olduğunu görmek ikinci bir şans vereceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir