AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımla kavga etmek

Kahve falında hanımla kavga etmek

Kahve falında hanımla kavga etmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hanımla kavga etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında hanımla kavga etmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hanımıyla kavga etmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını tokatlamak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında hanım sahabe görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dayımın hanımını görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret eder.

Kahve falında hanımının doğurduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hanımının doğumunu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir