AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını sakallı görmek

Kahve falında hanımını sakallı görmek

Kahve falında hanımını sakallı görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet eder.

Kahve falında hanımını sakallı gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hanımını sakallı görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zübeyde hanımı görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında hakime hanım görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulur.

Kahve falında başbakan hanımı görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını öpmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımını hasta görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında hanım görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında amcasının hanımını görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir