AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımla konuşmak

Kahve falında hanımla konuşmak

Kahve falında hanımla konuşmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hanımla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmaya başladığınızı, yüzüstü bırakılma veya yarı yolda kalma riski taşıdığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında hanımla konuşmak borçların kolaylıkla kapanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımla tartışmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında hanımını kesmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hanımla kavga etmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan hanımı görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında hanımının doğumunu görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında hanımının öldüğünü görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir