AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı uçuruma atmak

Kahve falında arabayı uçuruma atmak

Kahve falında arabayı uçuruma atmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, feraha ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayallerinin yıkılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı uçuruma atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Kahve falında arabayı uçuruma atmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında birini uçuruma atmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan birini atmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan atmak güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma taş atmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir