AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur basmak

Kahve falında hamur basmak

Kahve falında hamur basmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok zor günler yaşayacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, işindeki verimin artacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hamur basmak gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında hamur basmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında hamurun üstüne basmak her kararlarında onların arkasında olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamura basmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Kahve falında para basmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında betona basmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında timsaha basmak rakiplerinin üzüleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğe basmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıya basmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir