AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamura basmak

Kahve falında hamura basmak

Kahve falında hamura basmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, ailesinin de büyük olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında hamura basmak gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Kahve falında hamura basmak başını yastığa daha rahat koyacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur basmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak iyi huylar edineceğine, huzur içinde yatacağına yorulur.

Kahve falında ölü kediye basmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iğneye basmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Kahve falında parmak basmak görmek yeni bir iş bulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurda basmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir