AnaSayfa / Genel / Kahve falında sularla uğraşmak

Kahve falında sularla uğraşmak

Kahve falında sularla uğraşmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kar elde edileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sularla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Kahve falında suyla uğraşmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sularla uğraşmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında örümcekle uğraşmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında cinlerle uğraşmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine yorulur.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arılarla uğraşmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir