AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçınla uğraşmak

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarla uğraşmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçıyla uğraşmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında etle uğraşmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerle uğraşmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında dişiyle uğraşmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir