AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, saadete ereceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında işle uğraşmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Kahve falında cinlerle uğraşmak fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kendine olan güvenini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine işaret eder.

Kahve falında silahla uğraşmak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir