AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç harflilerle uğraşmak

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, dertlerine derman arayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisle uğraşmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşle uğraşmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölümle uğraşmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine delalettir.

Kahve falında dişle uğraşmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir