AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı hamur açmak

Kahve falında yağlı hamur açmak

Kahve falında yağlı hamur açmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur açmak gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Kahve falında yağlı hamur açmak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yanlış yollardan döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet eder.

Kahve falında hamura yağ sürmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bunun farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ve yağ görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında böreklik hamur açmak kazançlı adımlar atılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir