AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur ve yağ görmek

Kahve falında hamur ve yağ görmek

Kahve falında hamur ve yağ görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur ve yağ gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Kahve falında hamura yağ sürmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur açmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ve yağ görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı hamur görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne yağ görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı boya yapmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir