AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı hamur görmek

Kahve falında yağlı hamur görmek

Kahve falında yağlı hamur görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı hamur gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında hamura yağ sürmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur ve yağ görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı hamur açmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yağan kar görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı süt içmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağmış görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir