AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek çok zor duruma düşüleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalettir.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalet eder.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, Allah’a dua edeceğine delalettir.

Kahve falında sert hamur yoğurmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, düşmanından uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamuru yoğurmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir