AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert hamur yoğurmak

Kahve falında sert hamur yoğurmak

Kahve falında sert hamur yoğurmak başarısının azalacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, parasının ve malının da artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sert hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında sert hamur yoğurmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sert hamur görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sert yatak görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında sert et yemek hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sert ekmek yemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında sert yumruk atamamak bereket ve mutluluk elde edeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Kahve falında karnında sertlik görmek hedeflere ulaşamayacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir