AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, güzel günler görüleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak kazancının artacağına,, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında hamur yoğurmak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli hamur yoğurmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir