AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, para biriktirebileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kötü yola sapmayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işarettir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sert hamur yoğurmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak yüksek bir makama geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında hamur yoğurmak kalp kırmaya, zor durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak insanların afiyet bulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir