AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana hamuru görmek

Kahve falında tarhana hamuru görmek

Kahve falında tarhana hamuru görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, gelişim içine gireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında hamur tarhana görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tarhana hamuru görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru tarhana yemek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kuru tarhana görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir