AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü tarhana görmek

Kahve falında sütlü tarhana görmek

Kahve falında sütlü tarhana görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü tarhana gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Kahve falında sütlü tarhana görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalettir.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü çikolata yemek rahatının yerine geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü türk kahvesi görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü bal görmek sıkıntıya düşüreceğine, darda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü çorba görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kahve yapmak hayata karşı isteksizleşeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü ekmek görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir