AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana hamuru yapmak

Kahve falında tarhana hamuru yapmak

Kahve falında tarhana hamuru yapmak kasasının ağırlaşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, hayırlı haberler duyacağına, zor bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulur.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur tarhana görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına inanılır.

Kahve falında tarhana çorba yapmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana yapmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında tarhana dağıtmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir