AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana yediğini görmek

Kahve falında tarhana yediğini görmek

Kahve falında tarhana yediğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında tarhana yediğini görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında toz tarhana görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana satmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulur.

Kahve falında yaş tarhana görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana yapıldığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında yaş tarhana yemek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında tarhana görmek doğruluktan ayrılmayacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir