AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi yemek yapmak

Kahve falında hamur işi yemek yapmak

Kahve falında hamur işi yemek yapmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, giderileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi yemek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işarettir.

Kahve falında hamur yemek yapmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yemek yapmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işi dağıtmak endişelerini silip atacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi vermek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir