AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi ikram etmek

Kahve falında hamur işi ikram etmek

Kahve falında hamur işi ikram etmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sabrını zorlayacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur işi ikram etmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Kahve falında hamur işi ikram etmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında hamur işi yaptığını görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamur işi görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapan görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir