AnaSayfa / Genel / Kahve falında açma ekmek yapmak

Kahve falında açma ekmek yapmak

Kahve falında açma ekmek yapmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında açma ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında açma ekmek yapmak karamsarlığa düşeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açma ekmek ruhunun şifa bulacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında açma ekmek görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında açma yapmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur açma görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açma poğaça görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalettir.

Kahve falında açmayan çiçek görmek daha rahat bir hayatı olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında açmamış pembe gül görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir