AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açma görmek

Kahve falında hamur açma görmek

Kahve falında hamur açma görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, günahtan temizlenmeye, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ruhani önderlik yapacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur açma gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hamur açma görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur açmaya çalışmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmasını görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında açma poğaça görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında açma poğaça yemek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açmamış lale görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir