AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açmak

Kahve falında hamur açmak

Kahve falında hamur açmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yenisinin başlayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında hamur açmak gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Kahve falında ekmek hamuru açmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurdan yufka açmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantı hamuru açmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamuru açmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elle hamur açmak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Kahve falında eliyle hamur açmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir