AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı hamuru açmak

Kahve falında mantı hamuru açmak

Kahve falında mantı hamuru açmak böylece hayata yeniden sarılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok güzel günler geçireceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru açmak gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Kahve falında mantı hamuru açmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında hamur mantı görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında mantı hamuru görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında mantı açmak hayırlı bir sürece girileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı istemek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında mantı makarna görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalet eder.

Kahve falında mantı yaptığını görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir