AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek hamuru açmak

Kahve falında ekmek hamuru açmak

Kahve falında ekmek hamuru açmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, daima afiyette olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek hamuru açmak gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ekmek hamuru açmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde hamur açmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdaneyle hamur açmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kazancını artıracağına rivayet eder.

Kahve falında hamur açmak ve yemek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru açmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında evde hamur açmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, adım atarken çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru açmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında böreklik hamur açmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir