AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurdan yufka açmak

Kahve falında hamurdan yufka açmak

Kahve falında hamurdan yufka açmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, her gün daha fazla dolacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurdan yufka açmak gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Kahve falında hamurdan yufka açmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hamur yufka görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur ve yufka görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında yufka hamuru görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufka açmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle yufka açmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmeği açmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek açmak elindekileri de alıp götüreceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir