AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamuru açmak

Kahve falında hamuru açmak

Kahve falında hamuru açmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamuru açmak gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.

Kahve falında börek hamuru açmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mantı hamuru açmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında elde hamur açmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baklava hamuru açmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurdan yufka açmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında oklavayla hamur açmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elle hamur açmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir