AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle hamur açmak

Kahve falında elle hamur açmak

Kahve falında elle hamur açmak mallarının da hayırlı olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, istediği herşeye sahip olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet eder.

Kahve falında elle hamur açmak gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında elle hamur açmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında eliyle hamur açmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek hamuru açmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulur.

Kahve falında elde hamur açmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle hamur açmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baklava hamuru açmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur açmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir