AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle hamur açmak

Kahve falında eliyle hamur açmak

Kahve falında eliyle hamur açmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle hamur açmak gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Kahve falında eliyle hamur açmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak haberler alacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dişini eliyle çekmek namının yürüyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında eliyle su içmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle balık yakalamak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir